Service

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op de jarenlange ervaring van Tromp verhuur. Of het nu gaat om alle mogelijke soorten horeca- en party benodigdheden, luxe tenten of de complete catering.
Ruim 60 jaar zijn wij actief als verhuurder van alle party- en horeca benodigdheden. Op deze site geven wij een beeld van onze mogelijkhden.

Specialisme en service staat bij ons hoog in het vaandel, dat is bij ons net zo belangrijk als het verhuren van onze producten.
Maar ook voor het inrichten van uw evenement, lokatie of party bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren desgewenst de drank en catering, maar ook extra personeel is bij ons mogelijk.

Onze producten worden bij u afgeleverd met de grootst mogelijke zorg.
Voor kleinere bestellingen kunt u uiteraard bij ons terecht in ons depot.
Wij helpen u dan met inladen.

Ons servies, bestek, porselein en glaswerk wordt in onze wasstraat gereinigd.
Na deze wasbeurt worden de artikelen op een speciale manier gedroogd, waarbij het glaswerk flonkerend als kristal de droogmachine verlaat.

Eventueel kunt u de gehuurde artikelen vuil retourneren, u betaalt dan wel een extra bedrag in de vorm van een percentage van de huurprijs.
Ideaal voor cateringbedrijven.

Heeft u extra feestruimte nodig?
Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij kunnen tenten in verschillende uitvoeringen leveren voor 15 tot 1500 mensen.
Weet u niet precies wat u nodig heeft? Bel ons en wij komen de situatie bij u bekijken en vinden samen met u een passende oplossing.

In samenwerking met diverse cateringbedrijven kunnen wij bijna uw gehele evenement organiseren.

Vind u op de site niet precies waarnaar u op zoek bent, pak dan gerust de telefoon en bel 0255-511463, of stuur een email naar info@trompverhuur.nl.
U heeft dan van ons binnen 24 uur antwoord.

Hopelijk kunnen wij nu of in de toekomst wat voor u betekenen.

Karel Tromp